Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Vullen

Het programma begeleidt op een eenvoudige manier de persoon die de weekdozen gaat vullen. Eerst selecteert de vuller de zorginstelling, daarna de betreffende dienst en uiteindelijk de patiënt. Als de print van het zelfklevende etikettenblad gemaakt is, kan begonnen worden met het vullen van het eerste medicament. Op het scherm staat duidelijk in welke vakjes en hoeveel men van een bepaald medicijn in het vulapparaat dient te leggen. Als de vulling gebeurt is, schuift de vuller het bovenste gedeelte naar rechts (medicijnen vallen in de weekdoos) en vervolgens weer naar links. Nadat de vuller zijn handeling bevestigd heeft, komt hij/zij automatisch bij het volgende medicijn.

                                    
                
 

Als alle medicijnen, die in de weekdoos moeten, ook daadwerkelijk afgevuld zijn, wordt het zelfklevende etikettenblad op de weekdoos gekleefd, en kan men naar de volgende patiënt gaan. Ter controle staat er ook op het scherm een schema met hoeveel eenheden er in elke cup (1 innamemoment) moeten zitten.

Om de traceerbaarheid nog te verhogen maakt een webcam (als men dat wenst) een genummerde foto van elke bevestigde vulling van een bepaald medicament.