Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Bent u apotheker?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

De uitdaging voor de apotheek van de toekomst bestaat erin om de cliënt centraal te stellen en meer en meer ons te richten op het verkopen van gezondheid en vitaliteit in al zijn facetten.
Consumenten worden mondiger, de overheid stelt steeds hogere eisen en de winstgevendheid van de apotheken is niet meer vanzelfsprekend.
Met myPharma hebt u alles in huis om als apotheker een faciliterende rol op te nemen en optimaal in te vullen zonder daarbij de inbreng van de cliënt over het hoofd te zien.

Wat is myPharma? 

myPharma is een bedrijf dat tools en concepten aanbiedt om de zorgverlener te ondersteunen bij veranderingen binnen de gezondheidszorg.
Momenteel zijn we vooral gekend door onze webapplicatie die reeds door tal van apotheken gebruikt wordt. Deze webapplicatie is o.m. gebaseerd op vijf basispeilers.
Daarnaast merken we dat het fractioneringssysteem dat zowel los als in combinatie met de webapplicatie gebruikt kan worden, meer en meer een opmars kent.

myPharma is er van overtuigd dat "samenwerking" de sleutel tot succes is, vandaar dat het samenwerkingsverbanden afsluit met diverse partners zowel in binnen- als buitenland.
Hierdoor zijn we in staat een totaalpakket aan te bieden gaande van informatie rond chronische ziekten, levensstijladvies, opleidingen, coaching, ...
De keuze van onze partners is vooral ingegeven vanuit het kwaliteitsaspect en niet vanuit commerciële overwegingen.

Door samen te werken met als belangrijkste uitgangspunt het perspectief van de cliënt, bouwen we immers aan een goede gezondheidszorg voor jong en oud.

Interesse in een van onze tools of concepten? Neem vrijblijvend contact met ons op. In een eerste gesprek analyseren we uw persoonlijke wensen. Onze kracht ligt er vervolgens in om onze tools en diensten zodanig op de individuele noden en behoeften van uw apotheek af te stemmen dat u als het ware een virtueel verlengstuk van uw apotheek krijgt. Vanzelfsprekend wordt hierbij een vooraf afgesproken planning gehanteerd.

Interesse om met ons samen te werken en partner te worden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Heeft u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via info@mypharma.be of u kunt tijdens de kantooruren bellen op 011 76 15 04.

 

http://www.mypharma.be/nl/Default/Communicatiepiramide-5290.aspx
http://www.mypharma.be/nl/Default/Communicatiepiramide-5290.aspx