Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:

Registreer
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Zorg op maat, zonder kopzorgen

Meer en meer is de cliënt/patiënt een zorgconsument geworden die goed op de hoogte is en specifieke eisen stelt. Zorg op maat is dan ook geen overbodige luxe.

myPharma.be reikt diverse tools aan om een gedegen zorg op maat te leveren. Het is aan u als apotheker om uw eigen keuze daaruit te maken :

De VIP-service : geneesmiddelen verpakt in porties. Daarvoor stellen we u het Oréus-fractioneringssysteem voor die heel wat mogelijkheden biedt zowel naar instellingen toe als naar de particuliere cliënt. Hoe het Oréussysteem praktisch in zijn werk gaat,vindt u elder op deze site.

Zoëlho : de databank bij uitstek rond leefstijladvies, voeding en voedingssupplementen. Meer informatie vindt u elders op deze site.

PGP : Persoonlijke Gezondheidspagina's online. Cliënten en patiënten kunnen op deze pagina's eigen belangrijke informatie bijhouden. Hierdoor zijn ze in staat ten allen tijde hun informatie op te vragen aan de hand van hun persoonlijke inlogcodes. Door de link met de site, hebben ze ook dadelijk toegang tot de info die voor hen relevant is.  Belangrijk is ook dat de patiënt zelf bepaalt wie inzage heeft in welke pagina van zijn dossier.

Chronische ziekte : deze module is als het ware een loyaliteitsprogramma om de core customer (de chronisch zieke) van de apotheek te binden. Gefaseerd krijgt de patiënt informatie-ontsluiting via herhaalcontacten (nieuwsbrieven). Daarnaast is het zo dat hij/zij een hoeveelheid aan informatie ter beschikking heeft via de databank.
Apothekers die zich aangesloten hebben bij deze module krijgen ook de gelegenheid om gefaseerde informatie in vorm van brochures te verspreiden aan hun cliënteel. Er zullen voor de diverse chronische aandoeningen verschillende brochures voorhanden zijn. Zo horen bv bij het ziektebeeld Reumatoïde Artritis 7 zorgbrochures.